Νίκολιτς για το πέναλτι στον Βόλο: «100% σωστή απόφαση, αποδόθηκε δικαιοσύνη»
Ο τεχνικός της Ένωσης αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης, τον τραυματισμό του Λάζαρου Ρότα και τα επερχόμενα φιλικά κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος.
Τη σημασία της πολύτιμης νίκης της Ένωσης στον Βόλο υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο Μάρκο Νίκολιτς, αναγνωρίζοντας παράλληλα τις αρχικές δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του στην αναμέτρηση. Ο Σέρβος τεχνικός χαρακτήρισε απόλυτα δίκαιο το πέναλτι που κέρδισε ο Λούκα Γιόβιτς, τονίζοντας πως στο τέλος της ημέρας επικράτησε η ομάδα που έδειξε τη μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη.
Παρά την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα, ο προπονητής της Ένωσης στάθηκε στα πρώτα «εφιαλτικά» δέκα λεπτά, όπου η έλλειψη συγκέντρωσης και οι χαμένες μονομαχίες επέτρεψαν στον Βόλο να απειλήσει. Αναφερόμενος στη διακοπή του FIFA Break, ο Νίκολιτς εξήγησε πως η προετοιμασία θα συνεχιστεί στα Σπάτα, με προγραμματισμένα φιλικά παιχνίδια απέναντι στην Athens Kallithea και τον Παναιτωλικό, προκειμένου η ομάδα να διατηρήσει τον ρυθμό της.
Σχετικά με τα αγωνιστικά θέματα, ο Σέρβος τεχνικός έδειξε εμπιστοσύνη στο ρόστερ του, χαρακτηρίζοντας τον Μάγερ ως έναν «υβριδικό» παίκτη κλειδί για το κέντρο. Παράλληλα, καθησύχασε τον κόσμο για τον τραυματισμό του Λάζαρου Ρότα, εκτιμώντας πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Κλείνοντας, ο Νίκολιτς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης, διευκρινίζοντας ωστόσο πως οποιαδήποτε κίνηση θα γίνει μόνο αν προκύψει περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα προσφέρει άμεσα και ουσιαστικά στην ομάδα. Τέλος, αναφέρθηκε στη σύντομη συνομιλία που είχε με τον Αχιλλέα Μπέο, χαρακτηρίζοντάς την ως μια καθαρά ποδοσφαιρική και φιλική ανταλλαγή απόψεων.
