Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Γκάρι Νέβιλ ξέσπασε για την εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Δεν έχω ξαναδεί χειρότερη ομάδα»

Σκληρή κριτική από τον θρύλο των «κόκκινων διαβόλων» μετά την ισοπαλία με τη Φούλαμ και το αυτογκόλ του Λισάντρο Μαρτίνες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε αντιμέτωπη με τη Φούλαμ στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Premier League, αφήνοντας όμως τους φιλάθλους της με έντονο προβληματισμό. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με το ισόπαλο 1-1, αποτέλεσμα που δεν αντικατοπτρίζει μόνο το σκορ, αλλά και την απογοητευτική παρουσία των «κόκκινων διαβόλων» στο γήπεδο.

Το σημείο καμπής που πυροδότησε την έντονη αντίδραση του Γκάρι Νέβιλ ήταν το αυτογκόλ του Λισάντρο Μαρτίνες, το οποίο έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Λονδίνου. Ο εμβληματικός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που έχει ταυτίσει το όνομά του με τον σύλλογο, δεν μάσησε τα λόγια του. «Παρακολουθώ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την ηλικία των πέντε ετών και δεν έχω ξαναδεί χειρότερη ομάδα σε διάστημα 15 λεπτών», δήλωσε χαρακτηριστικά. Προσέθεσε δε, πως η ομάδα επέδειξε μια παθητική στάση, τονίζοντας πως «στο ποδόσφαιρο παίρνεις ό,τι σου αξίζει», ασκώντας δριμεία κριτική στην έλλειψη αγωνιστικής διάθεσης των παικτών.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com