Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Άστον Βίλα υπέταξε την Τότεναμ με 3-2 μέσα στο Λονδίνο

Πρώτη νίκη για την ομάδα του Ουνάι Έμερι στην Premier League, με τους γηπεδούχους να παραμένουν σε δεινή βαθμολογική θέση.

Η Άστον Βίλα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη φετινή Premier League, επικρατώντας με 3-2 στην έδρα της Τότεναμ, σε μια αναμέτρηση που επιβεβαίωσε την αγωνιστική κρίση των Λονδρέζων. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι έδειξε μεγαλύτερη συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα, καταφέρνοντας να προηγηθεί στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Μανζάμπι. Στο 67′, ο Τζάκσον διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων με εντυπωσιακό σουτ, ενώ το 3-0 ήρθε στο 79′ μετά από μια μαγική εκτέλεση του Μπουεντία.

Παρά την προσπάθεια αντεπίθεσης στο φινάλε, η Τότεναμ στάθηκε άτυχη, πετυχαίνοντας το πρώτο της γκολ στο φετινό πρωτάθλημα μόλις στο 86′ με τον Γκάλαχερ. Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 90+8′ με κεφαλιά του Φαν Χέκε, ωστόσο η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι δεν απέφυγε την ήττα και παραμένει καθηλωμένη στη 18η θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com