Η ΑΕΚ θα ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα
Το δύσκολο πρόγραμμα στο Champions League αναγκάζει την ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς να αιτηθεί αλλαγή ημερομηνίας για την αναμέτρηση στο Περιστέρι.
Την πρόθεση της ΑΕΚ να καταθέσει επίσημο αίτημα αναβολής για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 17 Οκτωβρίου στο Περιστέρι, επιβεβαίωσε ο Μάρκο Νίκολιτς. Η απόφαση αυτή πηγάζει από το ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα της ομάδας στο Champions League, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να δώσουν δύο κρίσιμες αναμετρήσεις στην Αγγλία μέσα σε διάστημα μόλις έξι ημερών: με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο στις 14 Οκτωβρίου και με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Μάντσεστερ στις 20 Οκτωβρίου.
«Είναι μια ειδική περίπτωση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάρκο Νίκολιτς, εξηγώντας πως οι πολύωρες πτήσεις και η κόπωση των παικτών καθιστούν την αναβολή επιβεβλημένη για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας. Σύμφωνα με τον κανονισμό της Stoiximan Super League, οι ομάδες που συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος που προηγείται των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, με την ΑΕΚ να εξετάζει τη διαθέσιμη ημερομηνία της 16ης Δεκεμβρίου για τη διεξαγωγή του ματς.
Παράλληλα, ο τεχνικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην πρόσφατη νίκη της ομάδας, τονίζοντας πως το «κλειδί» της επιτυχίας παραμένει το ομαδικό πνεύμα και η ενότητα. Εστιάζοντας στην επόμενη αναμέτρηση με τον Βόλο, ο Νίκολιτς υπογράμμισε τη σημασία της προσήλωσης, παρά τις προκλήσεις και την επερχόμενη διακοπή του πρωταθλήματος.
