Ενημέρωση με ένα κλικ

Κωνσταντινούπολη: Εκεί θα διεξαχθεί το Super Cup Ισπανίας το 2027 με έπαθλο 45 εκατομμύρια ευρώ

Η τουρκική πόλη κέρδισε το χρίσμα για τη διοργάνωση στην οποία θα συμμετάσχουν Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Κωνσταντινούπολη αναλαμβάνει τη φιλοξενία του Super Cup Ισπανίας για την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου του 2027, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις. Η τελετή υπογραφής και η παρουσίαση της διοργάνωσης έχουν προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Πέμπτης (17/9) στις αθλητικές εγκαταστάσεις της τουρκικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Η επιλογή της τουρκικής πόλης προέκυψε μετά από μια εντατική περίοδο αξιολόγησης σε συνεργασία με την εταιρεία SELA, η οποία διατηρεί στρατηγική σχέση με την RFEF για την ανάπτυξη του τουρνουά. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Super Cup Ισπανίας μετακινείται από τη Σαουδική Αραβία, καθώς η τελευταία θα φιλοξενεί εκείνο το διάστημα τους αγώνες του Ασιατικού Κυπέλλου. Παρά το γεγονός ότι επτά χώρες είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη διοργάνωση, η Τουρκία ήταν εκείνη που τελικά επικράτησε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, για τον πρώτο τίτλο της σεζόν στο ισπανικό ποδόσφαιρο θα παλέψουν τέσσερις κορυφαίες ομάδες: η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Ρεάλ Σοσιεδάδ και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Το οικονομικό κίνητρο είναι ιδιαίτερα ισχυρό, καθώς, όπως μεταδίδουν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, οι συμμετέχουσες ομάδες θα μοιραστούν το εντυπωσιακό ποσό των 45 εκατομμυρίων ευρώ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com