Με τον Σαλάχ-Εντίν βασικό ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Κηφισιά για το Κύπελλο Ελλάδας
Ο Τζέικομπ Νίστρουπ προχωρά σε αλλαγές στο σχήμα των «πρασίνων» στην αναμέτρηση της Λεωφόρου για την 3η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται σήμερα στη Λεωφόρο από την Κηφισιά (17:45, ΣΚΑΪ), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «πράσινοι», έχοντας πραγματοποιήσει ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με την πρόσφατη νίκη 3-0 επί του Παναιτωλικού στις 13/9, στοχεύουν στη συνέχιση των θετικών αποτελεσμάτων, παρά την επιβαρυμένη αγωνιστική τους κατάσταση.
Ο προπονητής Τζέικομπ Νίστρουπ, ενόψει και της επόμενης εκτός έδρας αναμέτρησης με την Καλαμάτα στις 20/9, επέλεξε να προχωρήσει σε σημαντικό ροτέισον. Στο επίκεντρο των αλλαγών βρίσκεται ο Ανάς Σαλάχ-Εντίν, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε τη Δευτέρα 14/9, και παίρνει θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας. Στην πλευρά των γηπεδούχων, η Κηφισιά προέρχεται από ισοπαλία 0-0 με τον Λεβαδειακό και προετοιμάζεται για τον αγώνα του Σαββάτου 19/9 στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο. Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης ορίστηκε ο Θανάσης Τζήλος από τον σύνδεσμο Λάρισας.
