Ενημέρωση με ένα κλικ

Μάρκο Νίκολιτς: «Εμείς δώσαμε τις ευκαιρίες στον αντίπαλο, δεν είναι αποδεκτά τέτοια λάθη»

Απογοητευμένος από την ισοπαλία με 1-1 στην Τρίπολη εμφανίστηκε ο Σέρβος τεχνικός της ΑΕΚ, αναλαμβάνοντας την πλήρη ευθύνη για την απώλεια των βαθμών.

Αισθητά απογοητευμένος από το τελικό 1-1 στην Τρίπολη έφυγε ο Μάρκο Νίκολιτς, με τον τεχνικό της ΑΕΚ να στέκεται ιδιαίτερα στα αβίαστα λάθη που επέτρεψαν στον Αστέρα να παραμείνει ζωντανός στο παιχνίδι και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, ο κ. Νίκολιτς επεσήμανε με ειλικρίνεια: «Είχαμε κατοχή και περίπου 23 με 25 σουτ, όμως αν συγκρίνουμε τις ευκαιρίες, πρέπει να παραδεχτούμε πως εμείς δημιουργήσαμε τις δικές μας, αλλά δώσαμε και τις ευκαιρίες στον Αστέρα. Εκείνοι ήταν πνευματικά έτοιμοι να τις εκμεταλλευτούν».

Ο Σέρβος προπονητής αρνήθηκε να αναζητήσει δικαιολογίες στο επιβαρυμένο πρόγραμμα μετά το Champions League, τονίζοντας πως η ομάδα του έπαιξε με ένταση, αλλά πλήρωσε ακριβά την ολιγωρία της στο ανασταλτικό κομμάτι: «Δεν είναι αποδεκτό να γίνονται τέτοια λάθη από παίκτες με εμπειρία και ηγετικά χαρακτηριστικά. Περιμένω να βρίσκονται στο κορυφαίο επίπεδο και να μην παρουσιάζουν τέτοιες αυξομειώσεις στην απόδοσή τους. Δεν πρόκειται να κατηγορήσω κανέναν μεμονωμένα, καθώς η τελική ευθύνη για την εικόνα της ομάδας και τα αρνητικά αποτελέσματα βαραίνει αποκλειστικά εμένα».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com