Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Άρης συνέτριψε 98-74 τον Ερυθρό Αστέρα με πρωταγωνιστή τον Τζερεμάια Ερλ Ρόμπινσον

Επιβλητική εμφάνιση για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, η οποία κυριάρχησε αμυντικά και έφτασε τη διαφορά έως τους 25 πόντους απέναντι στους Σέρβους.

Με μια επιβλητική εμφάνιση που βασίστηκε στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία, ο Άρης επικράτησε άνετα με 98-74 του Ερυθρού Αστέρα. Οι «κίτρινοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης καθ’ όλη τη διάρκειά της, φτάνοντας μάλιστα τη διαφορά στο σκορ έως και τους 25 πόντους.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τζερεμάια Ερλ Ρόμπινσον, ο οποίος σημείωσε 29 πόντους, έχοντας ως άξιους συμπαραστάτες τους Ματ Μόργκαν (18 πόντοι) και Ι Τζέι Λιντέλ (15 πόντοι). Παράλληλα, ο Ελάιζα Μήτρου Λονγκ αποτέλεσε το «κλειδί» στην άμυνα, επιδεικνύοντας μια εντελώς διαφορετική αγωνιστική προσέγγιση.

Από την πλευρά του, ο Νέναντ Ντιμιτρίγεβιτς ανέλαβε ξανά τον ρόλο του δημιουργού, σε ένα παιχνίδι όπου ο Άρης απέδειξε πως έχει βελτιώσει θεαματικά την αμυντική του συμπεριφορά σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις του. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ξεκίνησε δυναμικά, επιβάλλοντας τον ρυθμό της από το πρώτο δεκάλεπτο (34-18), ενώ κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου ο προπονητής της ομάδας προχώρησε σε δοκιμές, χρησιμοποιώντας σχήματα με τους Θανάση Αντετοκούνμπο και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στη φροντ λάιν.

Το παιχνίδι δεν έλειψε από στιγμές έντασης, όπως μετά από ένα σκληρό σκριν του Μόντλεϊ πάνω στον Ντιμιτρίγεβιτς, το οποίο προκάλεσε τον τραυματισμό του παίκτη του Άρη. Παρά τις προσπάθειες του Ερυθρού Αστέρα να μειώσει τη διαφορά, ειδικά μέσω των ελεύθερων βολών, η ελληνική ομάδα διατήρησε τον έλεγχο, κλείνοντας το ημίχρονο στο 51-40 και φτάνοντας στο +20 με την έναρξη της τελευταίας περιόδου (80-60).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com