Νίκο Κόβατς: «Ελπίζουμε στην επιστροφή του Κωνσταντίνου Καρέτσα το επόμενο διάστημα»
Ο προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ τοποθετήθηκε για την κατάσταση της υγείας των Καρέτσα και Ρίντλε μετά τα ανησυχητικά περιστατικά.
Σε κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας κινείται ο Νίκο Κόβατς σχετικά με την επιστροφή του Κωνσταντίνου Καρέτσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Πάντερμπορν το Σάββατο 12/9 στις 16:30, ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας αναφέρθηκε στο ιατρικό ζήτημα που προέκυψε για τον Έλληνα διεθνή εξτρέμ.
Ο Καρέτσας, ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι κόντρα στη Βιγιαρεάλ και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, εμφάνισε πρόβλημα στο κυκλοφορικό σύστημα σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις. «Έχω ήδη μιλήσει μαζί του. Ελπίζουμε ότι θα επιστρέψει μαζί μας στο εγγύς μέλλον», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κροάτης προπονητής.
Παράλληλα, ο Νίκο Κόβατς ρωτήθηκε και για την περίπτωση του Γιαν-Λουκ Ρίντλε, ο οποίος επίσης χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα της Κ19 για το UEFA Youth League. Ο προπονητής των Βεστφαλών χαρακτήρισε τα δύο περιστατικά ως «ασυνήθιστα», διευκρινίζοντας ωστόσο ότι η ομάδα εξέτασε κάθε ενδεχόμενο: «Εξετάσαμε αν είχαν καταναλώσει την ίδια τροφή σε κάποιο σημείο, αλλά δεν εντοπίσαμε καμία σύνδεση μεταξύ των δύο περιστατικών».
