Ενημέρωση με ένα κλικ

Σοκ στο Μαρόκο με τον σοβαρό τραυματισμό του Αγιούμπ Ελ Κααμπί

Κάταγμα κνήμης για τον επιθετικό του Ολυμπιακού μετά τη σύγκρουση με τον Μάριο Σιαμπάνη – Στο χειρουργείο ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται το μαροκινό ποδόσφαιρο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο (1-1). Ο διεθνής επιθετικός, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πλέον αγαπητούς παίκτες της χώρας του, συγκρούστηκε βίαια με τον τερματοφύλακα του Βόλου, Μάριο Σιαμπάνη, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα κνήμης στο αριστερό πόδι.

Τα μαροκινά μέσα ενημέρωσης, όπως οι ιστοσελίδες Hesport, Le Site Sport και Morocco World News, μεταδίδουν τις στιγμές που κόβουν την ανάσα, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για το μέλλον του παίκτη. Ο τραυματισμός αυτός αποτελεί τεράστιο πλήγμα τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για την εθνική ομάδα του Μαρόκου, ενόψει της έναρξης των προκριματικών για το Κύπελλο εθνών Αφρικής 2027 στις 25 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Γκαμπόν.

Ο ικανός επιθετικός αναμένεται να οδηγηθεί άμεσα στο χειρουργείο σήμερα (6/9), προκειμένου να αποκατασταθεί η σοβαρή ζημιά. Η είδηση αναπαράγεται διαρκώς από τα διεθνή μέσα, τα οποία παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις σχετικά με τον χρόνο της αποθεραπείας του.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com