Ενημέρωση με ένα κλικ

Νίκη ανατροπής για τον Ολυμπιακό με πρωταγωνιστές τους Φουρνιέ και Ντόρσεϊ κόντρα στη Φενερμπαχτσέ

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 82-77 στο Ηράκλειο και προκρίθηκαν στον τελικό του CRETE IBT όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα στο Ηράκλειο, πετυχαίνοντας μια σημαντική νίκη ανατροπής με 82-77 επί της Φενερμπαχτσέ, στο πλαίσιο των ημιτελικών του CRETE IBT. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, παρά τις απουσίες, κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των Τούρκων στα κρίσιμα τελευταία λεπτά, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στις 06/09 στις 21:00, με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα.

Η αναμέτρηση κρίθηκε στην προσωπικότητα των Εβάν Φουρνιέ και Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο Γάλλος άσος σημείωσε 19 πόντους, ενώ ο Ντόρσεϊ προσέθεσε άλλους 15, «κουβαλώντας» την ομάδα τους όταν το παιχνίδι έφτασε στο αποκορύφωμα της έντασής του. Παρά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα –με τη Φενερμπαχτσέ να χτίζει διαφορές που έφτασαν έως και τους 8 πόντους–, η ψυχραιμία στα τελευταία λεπτά ήταν καθοριστική.

Στο 02:20 πριν από τη λήξη, ένα κρίσιμο τρίποντο του Ντόρσεϊ και ένα δίποντο του Φουρνιέ έδωσαν το προβάδισμα στον Ολυμπιακό με 73-72. Από εκείνο το σημείο και μετά, η ελληνική ομάδα διαχειρίστηκε εξαιρετικά το σκορ, φτάνοντας στο τελικό 82-77. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή δεν συμμετείχαν οι Παπανικολάου, Λαρεντζάκης, Μοντέρο, Βεζένκοβ και Μιλουτίνοφ, γεγονός που καθιστά το αποτέλεσμα ακόμα πιο ενθαρρυντικό ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com