Ανατροπή στο Πανθεσσαλικό: Ο Βόλος επέστρεψε από το 0-2 και απέσπασε ισοπαλία 2-2 από την Καλαμάτα
Η ομάδα της Καλαμάτας προηγήθηκε με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό στην επανάληψη και έσωσαν τον βαθμό της ισοπαλίας.
Συναρπαστική εξέλιξη είχε η αναμέτρηση για το Superbet Κύπελλο Ελλάδας, με τον Βόλο και την Καλαμάτα να αναδεικνύονται ισόπαλοι 2-2 στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο». Η αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της League Phase προσέφερε έντονες συγκινήσεις, με την ομάδα της Μεσσηνίας να κυριαρχεί αρχικά, αλλά τους γηπεδούχους να αντιδρούν εντυπωσιακά στο δεύτερο μέρος.
Η Καλαμάτα «πάγωσε» το στάδιο στο πρώτο ημίχρονο, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γκολ των Μπολιβάρ στο 26’ και Μπονέτο στο 38’. Ωστόσο, ο Βόλος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου ανέβασαν στροφές και πίεσαν για τη μείωση του σκορ. Ο Ουρτάδο βρήκε δίχτυα στο 74’ με εύστοχο πλασέ, δίνοντας ελπίδες στην ομάδα του, ενώ στο 83’ ο Γκονζάλες ισοφάρισε με ένα εξαιρετικό απευθείας φάουλ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.