Ενημέρωση με ένα κλικ

Εκτός Εθνικής ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος λόγω τραυματισμού στον επιγονατιδικό τένοντα

Σημαντική απώλεια για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς ο έμπειρος παίκτης υπέστη ρήξη στον αγώνα με την Πολωνία.

Σημαντικό πλήγμα για την Εθνική Ανδρών, καθώς ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τέθηκε νοκ άουτ από τις επερχόμενες υποχρεώσεις της ομάδας. Ο τραυματισμός προέκυψε κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα κόντρα στην Πολωνία, αποδεικνύοντας ότι η νίκη της «γαλανόλευκης» είχε βαρύ τίμημα.

Συγκεκριμένα, σε μια φάση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Χαραλαμπόπουλος χτύπησε στο γόνατο. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν μικρή ρήξη στον επιγονατιδικό τένοντα, γεγονός που καθιστά αδύνατη τη συμμετοχή του στα κρίσιμα παιχνίδια των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2027. Ο παίκτης, ο οποίος εντάχθηκε πρόσφατα στο ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ξεκινά άμεσα ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Συνεπώς, ο 27χρονος αθλητής δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Ελλάδα στις αναμετρήσεις με την Κύπρο (24/08), την Ουκρανία (28/08) και την Ισπανία (31/08). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Σπανούλης έχει πλέον στη διάθεσή του 15 παίκτες για το υπόλοιπο της προετοιμασίας, εν όψει και του δεύτερου φιλικού αγώνα του τουρνουά Aegean Acropolis κόντρα στην Κύπρο, που είναι προγραμματισμένο για τις 24 Αυγούστου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com