Ενημέρωση με ένα κλικ

Στην τελική ευθεία για τον Ολυμπιακό ο Ρούμπεν Βάργκας με 15.000.000 ευρώ

Οι επαφές των Πειραιωτών με τη Σεβίλλη εντείνονται, καθώς ο Ελβετός διεθνής έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον ισπανικό σύλλογο.

Στην τελική ευθεία φαίνεται να εισέρχονται οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ρούμπεν Βάργκας, σύμφωνα με δημοσίευμα της AS. Η κινητικότητα γύρω από τη μεταγραφή κορυφώθηκε όταν ο παίκτης απουσίασε από την προπόνηση της Σεβίλλης, κατόπιν συνεννόησης με τον προπονητή της ομάδας, Λουις Γκαρθία Πλάθα.

Η οικονομική πτυχή της υπόθεσης αποτελεί το κλειδί των εξελίξεων. Ενώ η Σεβίλλη είχε αρχικά ορίσει ως τίμημα για την παραχώρηση του Βάργκας το ποσό των 20.000.000 ευρώ, οι ανάγκες του συλλόγου της Ανδαλουσίας για ρευστότητα έχουν οδηγήσει σε αναπροσαρμογή των απαιτήσεων στα 15.000.000 ευρώ. Αν και η προηγούμενη πρόταση του Ολυμπιακού ύψους 12.000.000 ευρώ απορρίφθηκε, η μικρή απόσταση που χωρίζει πλέον τις δύο πλευρές δημιουργεί κλίμα αισιοδοξίας για την επίτευξη οριστικής συμφωνίας.

Παράλληλα, ο Ελβετός διεθνής έχει καταστήσει σαφές στη διοίκηση της Σεβίλλης ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην ομάδα. Αν και ο ίδιος δεν προτίθεται να προκαλέσει ρήξη, το ισπανικό Μέσο τονίζει πως ο Ολυμπιακός αποτελεί τον επικρατέστερο προορισμό για τη συνέχεια της καριέρας του.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com