Με εμφατικό 4-0 επί των Τρικάλων προκρίθηκε η ΑΕΛ στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου
Οι «βυσσινί» επιβλήθηκαν άνετα στο AEL FC Arena και έκλεισαν ραντεβού με την Athens Kallithea στο «Ελ Πάσο».
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη νέα αγωνιστική σεζόν η ΑΕΛ, η οποία επικράτησε με το εμφατικό 4-0 του ΑΟ Τρικάλων στο AEL FC Arena. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, αν και τυπικά φιλοξενούμενη, κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.
Το παιχνίδι πήρε τον δρόμο του από το πρώτο ημίχρονο, με τον Παπαγεωργίου να ανοίγει το σκορ στο 11ο λεπτό και τον Αντράντα να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 45′. Η ανωτερότητα των Λαρισαίων συνεχίστηκε και στην επανάληψη, με τον Παπαγεωργίου να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 52′, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 63′ ο Πινακάς, στην επιστροφή του με τη φανέλα της ομάδας.
Πλέον, η ΑΕΛ στρέφει το βλέμμα της στην επόμενη φάση του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει την Athens Kallithea στο «Ελ Πάσο». Υπενθυμίζεται πως οι αναμετρήσεις στον 2ο γύρο είναι μονοί αγώνες και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι, χωρίς να προβλέπεται παράταση.