Ενημέρωση με ένα κλικ

Αποχώρησε από τη διαιτησία ο Σλάβκο Βίντσιτς μετά από 26 χρόνια καριέρας

Ο 47χρονος διαιτητής, που σφύριξε στον πρόσφατο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ολοκληρώνει μια σπουδαία πορεία στα γήπεδα.

Τίτλοι τέλους έπεσαν για τον Σλάβκο Βίντσιτς, καθώς ο γνωστός διαιτητής αποφάσισε να αποχωρήσει οριστικά από την ενεργό δράση. Την είδηση της απόσυρσής του επιβεβαίωσε επίσημα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σλοβενίας, κλείνοντας ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον 47χρονο ρέφερι, ο οποίος υπηρετούσε το άθλημα για 26 ολόκληρα χρόνια.

Το τελευταίο παιχνίδι που σφύριξε ο Βίντσιτς ήταν ο μεγάλος τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην Ισπανία και την Αργεντινή, όπου οι Ίβηρες επικράτησαν με 1-0 στην παράταση. Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας του, ο Σλοβένος διαιτητής συμμετείχε σε δύο διοργανώσεις Μουντιάλ και σε δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Το βιογραφικό του περιλαμβάνει επίσης κορυφαίες στιγμές, όπως ο τελικός του Champions League το 2024, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε την Ντόρτμουντ με 2-0, καθώς και ο τελικός του Europa League το 2022, στον οποίο η Άϊντραχτ επικράτησε της Ρέιντζερς με 5-4 στα πέναλτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σλάβκο Βίντσιτς είχε βρεθεί και στην Ελλάδα, διευθύνοντας αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com