Ενημέρωση με ένα κλικ

Θοδωρής Βλάχος: «Το πρώτο χρυσό μετάλλιο είναι μόνο η αρχή για την Εθνική πόλο»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μιλά για τον ιστορικό θρίαμβο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Σίδνεϊ και θέτει τον πήχη για τις επόμενες κορυφές.

Ο Θοδωρής Βλάχος, ο άνθρωπος που έχει καθοδηγήσει την Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών σε μια σειρά από κορυφαίες διακρίσεις, παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Σίδνεϊ. Πρόκειται για το πρώτο χρυσό μετάλλιο που κατακτά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε μεγάλη διεθνή διοργάνωση, γεγονός που προκαλεί κύμα ενθουσιασμού στον ελληνικό αθλητισμό.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, ο κ. Βλάχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία: «Είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για την ελληνική υδατοσφαίριση, για τον ελληνικό αθλητισμό, για το πόλο των ανδρών. Είναι το πρώτο χρυσό μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση, σίγουρα είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι γι’ αυτό που πετύχαμε. Το περιμέναμε, θέλαμε να γίνει, είναι κάτι το οποίο μας διώχνει την πίεση των προηγούμενων χαμένων ευκαιριών».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός εμφανίστηκε αποφασισμένος για τη συνέχεια, τονίζοντας πως η ομάδα δεν εφησυχάζει: «Δεν σταματάμε, όμως, εδώ. Αφού το κάναμε μια φορά, γιατί να μην κάνουμε και την επόμενη». Παράλληλα, θυμήθηκε τη διαδρομή του αθλήματος, υπογραμμίζοντας ότι «πριν από είκοσι ένα χρόνια ξεκίνησε ο χορός των μεταλλίων για το ανδρικό πόλο. Τότε, με γκολ του Γιώργου Αφρουδάκη, πήραμε το πρώτο χάλκινο μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Μόντρεαλ το 2005».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com