Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση 600.000 ευρώ από την Dubai BC για τον Τόμας Γουόκαπ

Οι ερυθρόλευκοι κρίνουν ως ανεπαρκές το ποσό για τον Τεξανό γκαρντ και θέτουν απαράβατους όρους για οποιαδήποτε μελλοντική συζήτηση.

Το έντονο ενδιαφέρον της Dubai BC για τον Τόμας Γουόκαπ μετατράπηκε σε επίσημη κρούση, με το μεταγραφικό σίριαλ που κυριαρχεί εδώ και 15 ημέρες στο προσκήνιο να μην δείχνει σημάδια ολοκλήρωσης. Ο Τεξανός άσος, ο οποίος αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για τον Ολυμπιακό την τελευταία τετραετία, φέρεται να έχει δελεαστεί από τις οικονομικές απολαβές που του προσφέρει η ομάδα από το Ντουμπάι.

Ωστόσο, το μεγάλο «αγκάθι» στην υπόθεση παραμένει η οικονομική προσφορά προς την ελληνική ομάδα. Η Dubai BC κατέθεσε πρόταση ύψους 600.000 ευρώ για την αποδέσμευση του παίκτη, ποσό που θα καταβαλλόταν σε δύο ισόποσες δόσεις. Η διοίκηση των Πειραιωτών απέρριψε την πρόταση άμεσα, διαμηνύοντας πως χωρίς μια σημαντικά αυξημένη προσφορά, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συζήτησης για την παραχώρηση του παίκτη.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com