Ενημέρωση με ένα κλικ

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Δύσκολος αντίπαλος η Ναϊμέγκεν για τον Ολυμπιακό

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» αναλύει την ολλανδική ομάδα και εστιάζει στην αγωνιστική συνοχή του Ολυμπιακού ενόψει της συνέχειας.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται πυρετωδώς για τις κρίσιμες αναμετρήσεις που θα κρίνουν την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, με απώτερο στόχο την είσοδο στη League Phase της διοργάνωσης. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος ηγείται της προσπάθειας των Πειραιωτών, αναφέρθηκε με σεβασμό στη Ναϊμέγκεν, την αντίπαλο που καλείται να ξεπεράσει η ομάδα του.

Σύμφωνα με τον Βάσκο τεχνικό, η Ναϊμέγκεν αποτελεί μία υπολογίσιμη δύναμη, έχοντας πραγματοποιήσει μία από τις πιο επιτυχημένες σεζόν στην ιστορία της. «Η Ναϊμέγκεν είναι μία ολλανδική ομάδα, που έχει κάνει μία από τις καλύτερες σεζόν της ιστορίας της. Τερμάτισε τρίτη στο πρωτάθλημα, μπροστά από τον Άγιαξ, έκανε ένα πολύ καλό Κύπελλο και σίγουρα θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Πέρα από την αγωνιστική ποιότητα των Ολλανδών, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ετοιμότητα και τη «χημεία» του δικού του συνόλου. Η προετοιμασία που διεξάγεται στην Ολλανδία περιλαμβάνει φιλικά παιχνίδια με τοπικούς συλλόγους, τα οποία κρίνονται καθοριστικά. «Εμείς βρισκόμαστε εδώ στην Ολλανδία και έχουμε παίξει με ολλανδικές ομάδες. Το Σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσουμε ακόμη δύο αντιπάλους και αυτό θα μας βοηθήσει να συνηθίσουμε ακόμη περισσότερο τον τρόπο παιχνιδιού τους», πρόσθεσε ο Μεντιλίμπαρ, δείχνοντας πως η συγκέντρωση παραμένει στραμμένη στο «δέσιμο» της ομάδας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com