Στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη στο ΟΑΚΑ ο Κυριάκος και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του WTA 250 Athens Open, έχοντας στις κερκίδες τον πρωθυπουργό και την οικογένειά του.
Με μια επιβλητική εμφάνιση, η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Αμερικανίδας Αλίσια Παρκς στα προημιτελικά του WTA 250 Athens Open, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για την τετράδα της διοργάνωσης. Η Νο 37 της παγκόσμιας κατάταξης επιβλήθηκε της 25χρονης αντιπάλου της (Νο 70) με 2-0 σετ, αποδεικνύοντας την ανωτερότητά της στο κορτ.
Το παιχνίδι παρακολούθησαν από κοντά, στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, και τον γιο τους, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Η παρουσία της οικογένειας ήταν ιδιαίτερα αισθητή, με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να παρακολουθεί με ενθουσιασμό την εξέλιξη κάθε πόντου. Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή του τρίτου game στο πρώτο σετ, όπου η Μαρία Σάκκαρη έφτασε σε ένα εμφατικό μπρέικ χωρίς να χάσει ούτε έναν πόντο, προκαλώντας τον έντονο πανηγυρισμό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Νωρίτερα, το κοινό και ο πρωθυπουργός είχαν χειροκροτήσει θερμά την Ελληνίδα πρωταθλήτρια για έναν κερδισμένο πόντο που διαμόρφωσε το 15-15 στο δεύτερο game.