Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Τάχα Άλι αποθεώνει την ατμόσφαιρα στην Τούμπα μετά την υπογραφή του στον ΠΑΟΚ

Ο εκρηκτικός εξτρέμ δηλώνει ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του και υπόσχεται μοναδικές στιγμές με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Ο Τάχα Άλι αφίχθη στη Θεσσαλονίκη, ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις στο PAOK TV, συστημένος πλέον στους φίλους της ομάδας. Ο νεοαποκτηθείς άσος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, χαρακτηρίζοντας το τελευταίο διάστημα ως το κορυφαίο της καριέρας του.

Αναφερόμενος στην εμπειρία του από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που είχε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ ως παίκτης της Μάλμε, ο Άλι παραδέχθηκε πως η ατμόσφαιρα στην Τούμπα τον είχε εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή: «Ήταν μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές εμπειρίες που έχω ζήσει. Μπορούσες να νιώσεις τον παλμό ήδη από την προθέρμανση. Είμαι πλέον έτοιμος να γίνω και εγώ μέρος αυτής της ιστορίας».

Σχετικά με την απόφασή του να επιλέξει τον ΠΑΟΚ, ο παίκτης τόνισε πως το πλάνο του συλλόγου και οι υψηλές φιλοδοξίες του αποτέλεσαν καταλυτικούς παράγοντες. «Ήταν μια εύκολη απόφαση. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί και διεκδικεί τίτλους. Ήθελα να γίνω κομμάτι αυτού του οργανισμού», εξήγησε χαρακτηριστικά.

Περιγράφοντας τα στοιχεία που θα προσφέρει στο γήπεδο, ο ικανός εξτρέμ αυτοσυστήθηκε ως ένας παίκτης εκρηκτικός, δυναμικός και ιδιαίτερα γρήγορος, που στοχεύει να προσφέρει θέαμα στους φιλάθλους. Το μήνυμά του προς τον κόσμο του Δικεφάλου ήταν γεμάτο αισιοδοξία: «Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς μας. Πάμε, πιστεύω ότι μας περιμένει μια υπέροχη σεζόν».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com