Ενημέρωση με ένα κλικ

Ισοπαλία 7-7 στη Super League και πυρά από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την ΕΠΟ

Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο παραμένει τεταμένη, καθώς η ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Super League οδηγήθηκε σε ναυάγιο. Όπως αναμενόταν, ο νυν πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, ισοψήφησαν στο 7-7, μετά την επιλογή της ΕΠΟ να ψηφίσει λευκό.

Η διοίκηση της ΕΠΟ, μέσω του προέδρου της Μάκη Γκαγκάτση, πρότεινε τη διαμοιρασμό της θητείας, με κάθε υποψήφιο να αναλαμβάνει την προεδρία για έναν χρόνο εντός της διετίας. Ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος αποδέχτηκε την πρόταση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης την απέρριψε κατηγορηματικά, κάνοντας λόγο για «στημένη πρόταση». Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού κατήγγειλε ευθέως συμμαχία του Ιβάν Σαββίδη με τον Γιάννη Αλαφούζο, υποστηρίζοντας ότι υπήρξαν πιέσεις μέσω γραπτών μηνυμάτων προς τις ομάδες και τον ίδιο τον Μάκη Γκαγκάτση, καθώς και πολιτικές παρεμβάσεις για την εκλογή του προέδρου του Παναθηναϊκού.

«Είπαμε να μην μπλέκουμε το ποδόσφαιρο με την πολιτική, αλλά και πάλι υπήρχαν πολιτικές πιέσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τονίζοντας το έργο του κατά τη διάρκεια της θητείας του, με έμφαση στη βιωσιμότητα των ομάδων μέσω τηλεοπτικών συμβολαίων. Προκειμένου να εκτονωθεί η κρίση, ο ίδιος πρότεινε ως λύση κοινής αποδοχής την Αντιπρόεδρο, κυρία Κοξένογλου, χαρακτηρίζοντάς την έμπειρη και ικανή να διαχειριστεί τα ζητήματα του συνεταιρισμού.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com