Οργισμένος ο Βασίλης Σπανούλης μετά την ήττα της Εθνικής: «Ήταν σαν να ήρθαμε για διακοπές»
Έντονος προβληματισμός από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό για την εμφάνιση των παικτών του, με τον ίδιο να αποχωρεί από τις δηλώσεις αρνούμενος να δεχθεί ερωτήσεις.
Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα εμφανίστηκε ο Βασίλης Σπανούλης μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Εθνικής ομάδας, μην μπορώντας να κρύψει τον έντονο εκνευρισμό του για την εικόνα που παρουσίασε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος είχε ήδη δείξει τη δυσαρέσκειά του κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, δεν μάσησε τα λόγια του στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ.
«Δεν μου αρέσουν οι λέξεις εφιάλτης ή καταστροφή, αυτά είναι για άλλους», τόνισε χαρακτηριστικά, θέτοντας προ των ευθυνών τους όλους όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια. «Ήμασταν τελείως ανέτοιμοι στο παράθυρο, έχουμε όλοι ευθύνη. Τα παιδιά ήρθαν απροετοίμαστα, σε κακή κατάσταση. Πρέπει να σκεφτούμε τι πρεσβεύουμε, πραγματικά ήταν σαν να ήρθαμε εδώ για διακοπές», πρόσθεσε ο Σπανούλης.
Η στάση του προπονητή ήταν αποκαλυπτική της κρισιμότητας της κατάστασης, καθώς αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησής του, αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση και αποχώρησε, αφήνοντας πίσω του προβληματισμό για την εμφάνιση της ομάδας.