Ενημέρωση με ένα κλικ

Ettore Messina για Zeljko Obradovic: Η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό AKTOR είναι άσχημα νέα για τους αντιπάλους του

Ο Ιταλός προπονητής μιλά με θαυμασμό για τον Zeljko Obradovic και αποκαλύπτει τις σκέψεις του για το μέλλον του μετά την αποχώρησή του από την Armani Milano.

Στο περιθώριο του 25ου προπονητικού συνεδρίου «Ντούσαν Ίβκοβιτς» που διεξήχθη στο Βελιγράδι, ο Ettore Messina τοποθετήθηκε για την επιστροφή του Zeljko Obradovic στον Παναθηναϊκό AKTOR. Ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από την Armani Milano, χαρακτήρισε την εξέλιξη αυτή ως «άσχημα νέα για τους αντιπάλους», αναγνωρίζοντας το μέγεθος του Σέρβου προπονητή, με τον οποίο τους συνδέει μια μακρά φιλία και πολυάριθμες «μάχες» στους ευρωπαϊκούς πάγκους.

«Είναι μια σπουδαία ιστορία που ολοκληρώνεται με όμορφο τρόπο. Μετά από τόσα χρόνια από τότε που έφυγε από τον Παναθηναϊκό, όπου σημείωσε απίστευτες επιτυχίες, το να έχει την ευκαιρία να επιστρέψει και πιθανώς να κλείσει την καριέρα του εκεί, είναι κάτι τεράστιο και μια φανταστική ευκαιρία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Messina.

Παράλληλα, ο Ιταλός προπονητής αναφέρθηκε και στο δικό του επαγγελματικό μέλλον, ξεκαθαρίζοντας ότι βρίσκεται σε φάση αναζήτησης: «Αυτή τη στιγμή δεν έχω ιδέα τι θα κάνω. Ευτυχώς, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δείξει ενδιαφέρον. Ωστόσο, είμαι διαφορετικός από τον Zeljko. Προσπαθώ ακόμα να αποφασίσω αν θέλω να συνεχίσω στον πάγκο ή αν θα μετακινηθώ σε θέση διοίκησης (front office). Το σκέφτομαι». Όταν πιέστηκε να απαντήσει για το τι προτιμά, ο Messina κατέληξε με το γνώριμο ύφος του: «Αν ήξερα σε τι είμαι πιο κοντά, θα είχα ήδη πάρει μια απόφαση!».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com