Ενημέρωση με ένα κλικ

Παναθηναϊκός: Σχεδιάζει τελικό τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του ΟΑΚΑ

Οι «πράσινοι» εξετάζουν το ενδεχόμενο να φιλοξενήσουν 75.000 θεατές σε μια πρωτόγνωρη μπασκετική εμπειρία στις 20 Σεπτεμβρίου.

Μια ανατρεπτική ιδέα που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ επεξεργάζεται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Magic Euroleague» στο SDNA, οι «πράσινοι» στοχεύουν στη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού του καθιερωμένου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του ΟΑΚΑ, αντί για το κλειστό γυμναστήριο.

Το φιλόδοξο πλάνο προβλέπει τη διεξαγωγή των δύο ημιτελικών στις 19 Σεπτεμβρίου στο κλειστό, με τον μεγάλο τελικό να μεταφέρεται στις 20 Σεπτεμβρίου στον ανοιχτό χώρο του ΟΑΚΑ. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα με την παρουσία 70.000 έως 75.000 θεατών, μετατρέποντας το γεγονός σε πόλο έλξης για ολόκληρη την Ευρώπη.

Σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση του εγχειρήματος παίζει το γεγονός ότι στις 26 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η συναυλία της Άννας Βίσση στον ίδιο χώρο, ενώ την επόμενη ημέρα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει δρομολογήσει εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα. Αυτό σημαίνει ότι τυχόν «κακοποίηση» του αγωνιστικού χώρου από την τοποθέτηση του παρκέ δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να αιτηθεί μέσω κλειδάριθμου την αγωνιστική του παρουσία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα της Superleague εκείνο το Σαββατοκύριακο, ώστε να διασφαλιστεί η διαθεσιμότητα του ΟΑΚΑ. Παρά το γεγονός ότι το θέμα παραμένει υπό εξέταση, η πρόθεση του συλλόγου είναι σαφής και οι συνθήκες φαίνεται να ευνοούν αυτή την πρωτοποριακή ιδέα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com