Ενημέρωση με ένα κλικ

Τριαντάφυλλος Τσάπρας: «Το να φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι όνειρο ζωής»

Ο 24χρονος αμυντικός μιλά για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, τον ρόλο του Γιάννη Αλαφούζου και τις φιλοδοξίες του με τους «πράσινους».

Ο Τριαντάφυλλος Τσάπρας αποτελεί και επίσημα το νέο μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Η μεταγραφή του 24χρονου αμυντικού ολοκληρώθηκε, με τον Λεβαδειακό να αποχαιρετά τον παίκτη που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ομάδα της Βοιωτίας από την ηλικία των 16 ετών.

Στην πρώτη του συνέντευξη στο κανάλι της πράσινης ΠΑΕ στο YouTube, ο Τσάπρας εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη μετακίνησή του στον σύλλογο, υπογραμμίζοντας πως η στάση του Γιάννη Αλαφούζου και του Στέφανου Κοτσόλη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του. «Για μένα δεν υπήρχαν δεύτερες σκέψεις. Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού είναι ένα όνειρο ζωής για κάθε παιδί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας αμυντικός.

Αναφερόμενος στα αγωνιστικά του στοιχεία, τόνισε ότι σκοπεύει να προσφέρει το 100% των δυνατοτήτων του, ενώ δήλωσε λάτρης του επιθετικού στυλ παιχνιδιού. Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του που θα βρει ξανά στο ρόστερ τον πρώην συμπαίκτη του στον Λεβαδειακό, Γιώργο Κάτρη.

Κλείνοντας, ο 24χρονος παίκτης έθεσε υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν: «Στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, η διεκδίκηση τροπαίων και μια επιτυχημένη πορεία στην Ευρώπη. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να χαροποιήσουμε τον κόσμο της ομάδας».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com