Στην Ολλανδία πέταξε ο Παναθηναϊκός για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με τον Γιάκομπ Νίστρουπ
Η αποστολή του «τριφυλλιού» αναχώρησε για το Άπελντορν, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας υπό τις οδηγίες του Δανού τεχνικού, δίνοντας δύο δυνατά φιλικά τεστ.
Με αισιοδοξία και ευδιάθετο κλίμα, η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (22/06) από το «Ελ.Βενιζέλος» με προορισμό το Άπελντορν της Ολλανδίας. Εκεί, οι «πράσινοι» θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, το οποίο αποτελεί και το πρώτο δείγμα της νέας εποχής υπό την καθοδήγηση του Γιάκομπ Νίστρουπ.
Η ομάδα θα παραμείνει στο ολλανδικό έδαφος έως και τις 5 Ιουλίου, στοχεύοντας στο «χτίσιμο» της φυσικής κατάστασης και της αγωνιστικής φιλοσοφίας που επιθυμεί να επιβάλει ο Δανός προπονητής. Στο πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνονται δύο σημαντικές φιλικές αναμετρήσεις, οι οποίες θα αποτελέσουν τα πρώτα τεστ για το «τριφύλλι». Συγκεκριμένα, την 1η Ιουλίου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Χέλμοντ Σπορτ στις 18:00 ώρα Ελλάδος, ενώ μία ημέρα πριν από την επιστροφή της αποστολής, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Άγιαξ, επίσης στις 18:00.