Ενημέρωση με ένα κλικ

Συναγερμός στη Βραζιλία για τον Ραφίνια: Μυϊκή ρήξη στον μηρό και αγώνας δρόμου για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Αμφίβολη η συμμετοχή του 29χρονου επιθετικού της Μπαρτσελόνα μετά τον τραυματισμό του στο Lincoln Financial Field της Φιλαδέλφεια.

Σε «εντατική θεραπεία» υποβάλλεται ο Ραφίνια, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό μυϊκό τραυματισμό που θέτει σε κίνδυνο τη συνέχεια της παρουσίας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Όπως ανακοίνωσε επίσημα η βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία (CBF), ο 29χρονος άσος υπέστη μυϊκή ρήξη στον δεξιό μηρό, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του στις επόμενες αναμετρήσεις της εθνικής Βραζιλίας.

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο του Lincoln Financial Field στη Φιλαδέλφεια μόλις στο 40ό λεπτό της αναμέτρησης, μία ημέρα μετά τη νίκη με 3-0 επί της Αϊτής. Οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το Σάββατο επιβεβαίωσαν το μέγεθος του προβλήματος, με τον ίδιο να αναμένεται να χάσει τον προσεχή αγώνα της Τετάρτης εναντίον της Σκωτίας. Παρά την κατάσταση, ο παίκτης θα παραμείνει στην αποστολή της «σελεσάο» ακολουθώντας ειδικό πρωτόκολλο αποκατάστασης. Ο τραυματισμός αυτός προκαλεί έντονο προβληματισμό και στον Κάρλο Αντσελότι, καθώς ο Ραφίνια ταλαιπωρείται συχνά από ανάλογα προβλήματα στον μηρό κατά τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com