Ενημέρωση με ένα κλικ

Επίσκεψη του Paul Pogba στην εθνική Γαλλίας στις Ηνωμένες Πολιτείες

Ο 33χρονος μέσος συνάντησε την αποστολή των «Τρικολόρ» εν μέσω των υποχρεώσεών τους και έστειλε το δικό του μήνυμα στήριξης.

Η ατυχία με τους τραυματισμούς στάθηκε εμπόδιο στην προσπάθεια του Paul Pogba να δώσει το παρών στη μεγάλη διοργάνωση. Ο 33χρονος μέσος, αν και δεν κατάφερε να βρει τον απαιτούμενο ρυθμό για να συμπεριληφθεί στις επιλογές της ομάδας, παραμένει στενά συνδεδεμένος με τους «Τρικολόρ».

Πρόσφατα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 βρέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου συμμετείχε σε εκδήλωση της Adidas μαζί με τον Ζινεντίν Ζιντάν και άλλους κορυφαίους του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Εκμεταλλευόμενος το ταξίδι του στην Αμερική, ο Paul Pogba επισκέφθηκε το ξενοδοχείο όπου διαμένει η εθνική Γαλλίας. Όπως αναφέρει το RMC Sport, ο έμπειρος άσος έφτασε στο κατάλυμα περίπου στις 20:00 το βράδυ (τοπική ώρα ΗΠΑ) για να συνομιλήσει με τους διεθνείς παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή του στην προσπάθειά τους στο Μουντιάλ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com