Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Evan Fournier έκλεψε την παράσταση στο γλέντι του Ολυμπιακού στη Βούλα

Ο Γάλλος MVP του Final Four 2026 ανέλαβε ρόλο entertainer στο δείπνο των «ερυθρολεύκων» μετά την κατάκτηση της Euroleague.

Ο Evan Fournier αναδείχθηκε σε κεντρικό πρόσωπο της φετινής πορείας του Ολυμπιακού προς την κορυφή της Ευρώπης, ωστόσο μετά τον θρίαμβο επί της Real Madrid στον τελικό της Euroleague, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και εκτός παρκέ. Ο Γάλλος σταρ, ο οποίος αναδείχθηκε MVP του Final Four 2026, χάρισε ένα απολαυστικό σόου στο δείπνο της ομάδας στη Βούλα, αποδεικνύοντας ότι το κέφι του δεν περιορίζεται μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Μετά τις επίσημες εκδηλώσεις στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και η διοίκηση της ομάδας συγκεντρώθηκαν σε εστιατόριο στη Βούλα για να γιορτάσουν την κατάκτηση του τέταρτου τροπαίου της ιστορίας τους. Παρά το γεγονός ότι η βραδιά ξεκίνησε σε χαλαρούς ρυθμούς μετά τη δύσκολη νίκη με 92-85 επί της Real Madrid στο Telekom Center Athens, η διάθεση άλλαξε γρήγορα.

Ο Thomas Walkup έδωσε το σύνθημα για ένα αυθεντικό ελληνικό γλέντι, υψώνοντας την ελληνική σημαία, όμως ο Evan Fournier ήταν εκείνος που ανέλαβε τον ρόλο του διασκεδαστή. Παίρνοντας το μικρόφωνο και ξεσηκώνει τους πάντες με την ενέργειά του, ο Γάλλος άσος χόρεψε και τραγούδησε μαζί με τους συμπαίκτες του, επιβεβαιώνοντας το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των «ερυθρολεύκων».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com