Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έστειλε τη Βόλφσμπουργκ στα μπαράζ παραμονής της Bundesliga
Με γκολ και εξαιρετική εμφάνιση του Έλληνα στόπερ, οι «λύκοι» νίκησαν 3-1 τη Ζανκτ Πάουλι και απέφυγαν τον απευθείας υποβιβασμό.
Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αναδείχθηκε σε απόλυτο πρωταγωνιστή στην κρίσιμη νίκη της Βόλφσμπουργκ με 3-1 επί της Ζανκτ Πάουλι μέσα στο Αμβούργο, χαρίζοντας στην ομάδα του μια δεύτερη ευκαιρία για την παραμονή στην Bundesliga. Ο διεθνής αμυντικός άνοιξε το σκορ στο 37ο λεπτό με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κρίστιαν Ερικσεν, πετυχαίνοντας το τέταρτο και πιο σημαντικό φετινό του γκολ. Παρά την ισοφάριση της Ζανκτ Πάουλι από τον Κισέι στο 57′, οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν χάρη στα τέρματα των Βασίλι (αυτογκόλ στο 64′) και Πεϊτσίνοβιτς (80′).
Το αποτέλεσμα αυτό, σε συνδυασμό με την ήττα της Χάιντενχαϊμ από τη Μάιντς, έστειλε τη Ζανκτ Πάουλι του Μανώλη Σάλιακα και τη Χάιντενχαϊμ στον απευθείας υποβιβασμό. Στην κορυφή, η πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου έκλεισε τη σεζόν με το επιβλητικό 5-1 επί της Κολονίας, με τον Χάρι Κέιν να σημειώνει χατ-τρικ και να φτάνει τα 39 γκολ στο πρωτάθλημα.
Παράλληλα, η Στουτγκάρδη εξασφάλισε το τελευταίο εισιτήριο για το Champions League, παρά την ισοπαλία 2-2 στη Φρανκφούρτη, καθώς οι ανταγωνίστριες Χόφενχαϊμ και Λεβερκούζεν δεν κατάφεραν να πάρουν τα αποτελέσματα που χρειάζονταν. Η Φράιμπουργκ κατέλαβε την έβδομη θέση και οδηγείται στο Conference League, εκτός αν κατακτήσει το Europa League στον τελικό της Κωνσταντινούπολης στις 20 Μαΐου κόντρα στην Αστον Βίλα, γεγονός που θα αλλάξει τα ευρωπαϊκά δεδομένα για τη Γερμανία.