Ενημέρωση με ένα κλικ

Πέτρος Μάνταλος: «Απόψε θα κοιμηθείτε πρωταθλητές» — Η αποθέωση του αρχηγού της ΑΕΚ

Ο εμβληματικός μέσος πανηγύρισε το 14ο πρωτάθλημα στην ιστορία της Ένωσης, έχοντας στο πλευρό του τον γιο του, μπροστά σε έναν κόσμο που τον αποθέωσε.

Η ΑΕΚ κατέκτησε πριν από λίγες ημέρες το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, επικρατώντας με 2-1 του Παναθηναϊκού στη Νέα Φιλαδέλφεια σε μια αναμέτρηση που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη των φιλάθλων της. Παρά το γεγονός ότι ο Ζοάο Μάριο ήταν εκείνος που πέτυχε το καθοριστικό γκολ, χαρίζοντας τη νίκη και τον τίτλο στην ομάδα του, οι στιγμές που ακολούθησαν ανήκαν δικαιωματικά στον αρχηγό Πέτρο Μάνταλο.

Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος αποτελεί συνδετικό κρίκο στις επιτυχίες της ΑΕΚ, συμμετείχε ενεργά και στα τρία τελευταία πρωταθλήματα που κατέκτησε ο σύλλογος (2018, 2023, 2026). Ο Πέτρος Μάνταλος πανηγύρισε την κούπα με ιδιαίτερη συγκίνηση, έχοντας στην αγκαλιά του τον γιο του, ο οποίος έζησε για πρώτη φορά τη χαρά της κατάκτησης του πρωταθλήματος στο πλευρό του πατέρα του. Ο κόσμος της ομάδας, αναγνωρίζοντας την προσφορά του «κάπτεν», τον αποθέωσε κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, με τον ίδιο να πλησιάζει την κερκίδα και να στέλνει το δικό του μήνυμα προς τους πιστούς οπαδούς: «Απόψε θα κοιμηθείτε πρωταθλητές».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com