Το νέο σκάνδαλο με τον Τεό Ερναντές και τη Μίλαν που συγκλονίζει το ιταλικό ποδόσφαιρο
Αποκαλύψεις για ξέφρενα πάρτι, χρήση αερίου γέλιου και κύκλωμα συνοδών πολυτελείας με πρωταγωνιστές αστέρες της Serie A.
Ένα νέο, πρωτοφανές σκάνδαλο μεγατόνων έρχεται στο φως της δημοσιότητας στο ιταλικό ποδόσφαιρο, με επίκεντρο τον Τεό Ερναντές και αρκετούς νυν και πρώην παίκτες της Μίλαν. Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Ιταλού ρεπόρτερ Fabrizio Corona και το επίμαχο βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ποδοσφαιριστές των Ροσονέρι φέρονται να συμμετείχαν σε ξέφρενα πάρτι, όπου η κατανάλωση αλκοόλ ήταν έντονη, ενώ καταγράφηκαν στιγμιότυπα χρήσης «αερίου γέλιου».
Το υλικό αυτό επαναφέρει στο προσκήνιο τις έντονες συζητήσεις για το σκάνδαλο με τις συνοδούς πολυτελείας που είχε ταράξει τη Serie A πριν από λίγες ημέρες. Οι νέες πληροφορίες υποδεικνύουν ότι ο Τεό Ερναντές κατείχε κεντρικό ρόλο στο εν λόγω κύκλωμα, λειτουργώντας ως ο διοργανωτής των συγκεντρώσεων. Μάλιστα, φέρεται να είχε προμηθευτεί ειδικό βαν για τη μεταφορά των καλεσμένων, ενώ οργάνωνε ενεργά τις υπηρεσίες των συνοδών πολυτελείας για λογαριασμό των συμπαικτών του.
Στις επίμαχες μαζώξεις συμμετείχε συχνά και ο Σάμου Καστιγιέχο, πρώην παίκτης της Μίλαν, για τον οποίο έχουν ήδη κυκλοφορήσει φωτογραφικά ντοκουμέντα να κάνει χρήση αερίου στο σπίτι του. Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η μαρτυρία που μεταφέρει ο ίδιος δημοσιογράφος, σύμφωνα με την οποία ο οδηγός της παρέας προσπάθησε να αποτρέψει τον Ερναντές από τη χρήση του αερίου, υπενθυμίζοντάς του πως την επόμενη ημέρα υπήρχε προγραμματισμένος αγώνας. Το σκάνδαλο με τον Τεό Ερναντές αναμένεται να προκαλέσει περαιτέρω εξελίξεις και αναταράξεις στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.