Ο Μάριος Ηλιόπουλος πανηγυρίζει το «πιο μάγκικο πρωτάθλημα» της ΑΕΚ
Με δηλώσεις γεμάτες πάθος και αιχμές κατά του «συστήματος», ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ αποθεώνει την κατάκτηση του τίτλου και υπόσχεται νέες επιτυχίες.
Σε μια βραδιά απόλυτου θριάμβου, ο Μάριος Ηλιόπουλος γιόρτασε τη δεύτερη χρονιά του στην ηγεσία της ΑΕΚ, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος με έντονο ενθουσιασμό, πραγματοποιώντας τον καθιερωμένο γύρο του θριάμβου στον αγωνιστικό χώρο. Το «πιο μάγκικο πρωτάθλημα» βρέθηκε στο επίκεντρο των δηλώσεών του, καθώς ο ίδιος στάθηκε στην αξία του τίτλου και στη διαδρομή που οδήγησε την ομάδα στην κορυφή.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο κ. Ηλιόπουλος ανέλυσε τη φιλοσοφία πίσω από τη φετινή επιτυχία, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα βασίστηκε σε τέσσερις πυλώνες: επιμονή, υπομονή, πίστη και πάθος. «Αυτές ήταν οι τέσσερις λέξεις που έκαναν την ανατροπή», τόνισε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι η ΑΕΚ κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα κόντρα σε ένα «σύστημα» που, όπως υποστήριξε, δεν πίστευε στη δυναμική της ομάδας. Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι, αν δεν υπήρχε η ατυχία, η ΑΕΚ θα μπορούσε να βρεθεί στον τελικό του Conference League.
Με βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, έστειλε μήνυμα σε όσους αμφισβήτησαν το εγχείρημά του, δηλώνοντας ότι «θα υπάρξουν αναταράξεις» για όσους δεν πίστεψαν. Αφιέρωσε τον τίτλο στον ξεριζωμένο λαό της ΑΕΚ από τη Μικρά Ασία και την Κωνσταντινούπολη, τονίζοντας πως η κατάκτηση αυτή αποτελεί μια νίκη ενάντια στο παρασκήνιο. «Ζήτω η ΑΕΚ!», κατέληξε, καλώντας τους φιλάθλους να υποστηρίξουν το «ευ αγωνίζεσθαι» και να αντιταχθούν σε κάθε πρακτική που αλλοιώνει την καθαρότητα του αθλητισμού.
Πηγή: www.gazzetta.gr