Ενημέρωση με ένα κλικ

Η ενημερωτική δράση κατά του ντόπινγκ για την προάσπιση των αθλητικών αξιών

Με κεντρικό ομιλητή τον Δρ. Γρηγόρη Λέων, ο ΕΟΚΑΝ ανέδειξε τη σημασία της πρόληψης και της εκπαίδευσης για έναν καθαρό αθλητισμό.

Η ενημερωτική δράση κατά του ντόπινγκ συγκέντρωσε πλήθος αθλητών, προπονητών, γονέων, καθώς και εκπροσώπων της εκπαιδευτικής κοινότητας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η μαζική συμμετοχή επιβεβαίωσε το διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον για την προάσπιση των αξιών του καθαρού αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Διοικητής του Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης Ντόπινγκ, ιατροδικαστής Δρ. Γρηγόρης Λέων. Ο ίδιος ανέλυσε διεξοδικά τις σύγχρονες προκλήσεις που σχετίζονται με τη χρήση απαγορευμένων ουσιών, τις σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία των αθλητών, καθώς και τον καταλυτικό ρόλο της πρόληψης μέσω της συστηματικής ενημέρωσης. Παράλληλα, τα στελέχη του Οργανισμού παρουσίασαν το ευρύ φάσμα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΕΟΚΑΝ, ενθαρρύνοντας τον ανοιχτό διάλογο με το κοινό.

Σε δήλωσή του, ο Διοικητής του ΕΟΚΑΝ, Γρηγόρης Λέων, τόνισε: «Ο αγώνας κατά του ντόπινγκ είναι διαρκής και απαιτεί τη συνεργασία όλων μας. Η γνώση και η σωστή ενημέρωση αποτελούν τα πιο ισχυρά εργαλεία για την προστασία των αθλητών και τη διασφάλιση της αξιοπιστίας του αθλητισμού. Η ανταπόκριση που βλέπουμε από την τοπική κοινωνία μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμο Λαρισαίων για τη συνεργασία και την πρωτοβουλία αυτής της δράσης, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή υλοποίησή της».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com