Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στα playoffs της EuroLeague και ο Nigel Hayes-Davis προκαλεί με τα ταξίδια του
Μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης για τον Παναθηναϊκό, ο Αμερικανός άσος επέλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο για να απαντήσει στην κριτική για τις μετακινήσεις του ανά τον κόσμο.
Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τον στόχο του, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Μονακό στο T-Center και εξασφαλίζοντας επίσημα την πρόκρισή του στα playoffs της EuroLeague. Η ομάδα του «τριφυλλιού» ετοιμάζεται πλέον για τη μεγάλη μάχη με τη Βαλένθια, όπου θα διεκδικήσει το εισιτήριο για το Final Four με μειονέκτημα έδρας.
Στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρέθηκε, ωστόσο, ο Nigel Hayes-Davis. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουοντ, ο οποίος συχνά δέχεται κριτική για τα «ταξίδια-αστραπή» που πραγματοποιεί εν μέσω των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού, απάντησε με ιδιαίτερο χιούμορ στους επικριτές του. Συγκεκριμένα, μετά την αναμέτρηση με τους Μονεγάσκους, ανήρτησε ένα story στα κοινωνικά δίκτυα όπου εμφανίζεται ως αστροναύτης να περπατά στο φεγγάρι.
Ο αθλητής έχει προκαλέσει αίσθηση με το απαιτητικό πρόγραμμά του, καθώς πρόσφατα πραγματοποίησε ένα ταξίδι διάρκειας 19 ωρών για να επισκεφθεί το εμβληματικό Ταζ Μαχάλ στην Ινδία, λίγο πριν από τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου με την Αναντολού Εφές. Επιπλέον, πριν από το καθοριστικό ματς με τη Μονακό, κατά το οποίο ο Παναθηναϊκός «σφράγισε» την πρόκριση, είχε βρεθεί στη Σαντορίνη. Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η διάθεση του παίκτη να συνδυάζει τον πρωταθλητισμό με τέτοιες εμπειρίες παραμένει θέμα συζήτησης στις τάξεις των φιλάθλων.