Ενημέρωση με ένα κλικ

Νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του ο ποδοσφαιριστής Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού

Οι πληροφορίες γύρω απ’ το περιστατικό και τα αίτια θανάτου του 31χρονου διεθνούς ποδοσφαιριστή είναι ακόμη συγκεχυμένες.

Σοκ στον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά την είδηση του θανάτου του 31χρονου ποδοσφαιριστή του ΠαναθηναϊκούΤζορτζ Μπάλντοκ ο οποίος βρέθηκε χθες βράδυ νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η σύζυγος του 31χρονου που μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί τους, τον αναζητούσε για ώρες απ’ το μεσημέρι της Τετάρτης χωρίς να μπορεί να τον βρει.

Κάλεσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο διέμενε ο Μπάλντοκ στη Γλυφάδα για να πάει να δει τι είχε συμβεί, με τον τελευταίο να τον εντοπίζει χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του βρέθηκε ο Τζορτζ Μπάλντοκ του  Παναθηναϊκού – Pronews.gr
Olympiakos News - ΣΟΚ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Στις 22:29 κλήθηκε από τον ιδιοκτήτη το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σπίτι στις 22:38 με τον γιατρό της κινητής μονάδας να πιστοποιεί το θάνατό του και να αναμένει την ασφάλεια για να ξεκαθαριστούν τα αίτια του θανάτου του.

Κι αυτό διότι βάσει πρωτοκόλλου, όταν πιστοποιείται θάνατος σε οικεία, πρέπει να επιληφθεί η Σήμανση με την παρουσία ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός μέσα στην πισίνα του σπιτιού.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δίπλα του εντοπίστηκε ένα άδειο μπουκάλι βότκα, αλλά προς το παρόν δεν είναι γνωστό ποτέ έγινε η κατανάλωσή του.

Παράλληλα, η σορός του δεν φέρει σημάδια, τραύματα ή μώλωπες.

Σε κάθε περίπτωση, η νεκροψία-νεκροτομή και οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση του θανάτου του διεθνούς ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ αγωνίστηκε στο πρόσφατο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, την περασμένη Κυριακή (06/10), ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι ήταν για μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμών.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, με το που ενημερώθηκαν για το τραγικό συμβάν, έσπευσαν στην οικία του Μπάλντοκ και βρίσκονται από το βράδυ της Τετάρτης (09/10) σε διαρκή επικοινωνία με την Αστυνομία για να μάθουν τι έχει συμβεί.

Σοκ στη Γλυφάδα: Νεκρός σε πισίνα ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Μπάλντοκ
Νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του βρέθηκε ο Τζορτζ Μπάλντοκ του  Παναθηναϊκού
Νεκρός ανασύρθηκε από την πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα ο ποδοσφαιριστής  Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού
Τζορτζ Μπάλντοκ: Οι πρώτες εικόνες από το σπίτι όπου βρέθηκε νεκρός ο  ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού - Έσπευσαν και συμπαίκτες του

Από αργά το βράδυ της Τετάρτης, μια μαύρη φωτογραφία εξωφύλλου κυριαρχεί στα social media του «Τριφυλλιού».

Μπορεί να είναι εικόνα ποδόσφαιρο

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1993 ήταν Ελληνοβρετανός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, διεθνής με την Ελλάδα, ο οποίος αγωνιζόταν για τον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν, στη θέση του δεξιού μπακ.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ έπαιξε για χρόνια στην Αγγλία, σε ομάδες όπως οι MK Dons, Νορθάμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και Σεφίλντ Γιουνάιτειντ και στις 29 Μαΐου του 2024, ανακοινώθηκε κι επίσημα από τον Παναθηναϊκό για 3 έτη.

Παράλληλα, ο Μπάλντοκ από το 2022 αγωνιζόταν για την Εθνική Ελλάδας, καθώς η μία του γιαγιά είναι ελληνικής καταγωγής, κι έτσι επέλεξε τη «γαλανόλευκη» αντί της Εθνικής Αγγλίας στην οποία θα μπορούσε επίσης να αγωνιστεί, έχοντας προλάβει να καταγράψει 12 συμμετοχές.

μπαλντοκ, τζορτζ μπαλντοκ, τζόρτζ μπάλντοκ

Ξημερώματα Πέμπτης η οικογένεια του εκλιπόντος εξέδωσε ανακοίνωση, την οποία δημοσιοποίησε ο δημοσιογράφος του «Athletic» Ντέιβιντ Όρνσταϊν, όπου επιβεβαιώνει το γεγονός και ζητά από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζορτζ δυστυχώς πέθανε. Ως οικογένεια είμαστε σοκαρισμένοι από αυτή την τρομερή απώλεια. Παρακαλούμε τα ΜΜΕ να σέβονται την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της οικογένειας του Τζορτζ Μπάλντοκ.

baldock_oikogeneia

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει