Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο 16χρονος Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης είναι το νεότερο μέλος που θα πάει στο Παρίσι

Ο 16χρονος Ευάγγελος Εφραίμ Ντούμας,  πρωταθλητής Ευρώπης εφήβων στα 100μ. πρόσθιο, είναι  το νεότερο μέλος της Ελληνικής αποστολής που θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Αλεξανδρουπολίτης αθλητής κολύμβησης που ξεκίνησε τη διαδρομή του από τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης (ΟΦΘΑ), με το πάθος του και την επιμονή του κατάφερε να πιάσει τους πολυπόθητους χρόνους, “σπάζοντας” ατομικά και πανελλήνια ρεκόρ.

Κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης, καθώς τερμάτισε πρώτος στον τελικό των 100μ πρόσθιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων στο Βίλνιους και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και τη θέση του στην Ολυμπιακή Ομάδα της χώρας μας και μάλιστα ως το νεότερο μέλος αυτής.

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή του για το Παρίσι, τον υποδέχτηκε σήμερα  στο γραφείο του ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης για να του εκφράσει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια μαζί και τον θαυμασμό του για το επίτευγμά του και να του ευχηθεί εκ μέρους όλων της τοπικής κοινωνίας, κάθε επιτυχία.

 

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει