Ενημέρωση με ένα κλικ

Συνελήφθη ξανά ο Σεμέδο – Τον κατήγγειλε η σύντροφός του για ξυλοδαρμό!

Επίκεντρο νέων σοβαρών καταγγελιών έγινε ο Ρούμπεν Σεμέδο! Ο αμυντικός του Ολυμπιακού συνελήφθη, αφότου η σύντροφός του κατέφυγε στην Αστυνομία αναφέροντας ότι την ξυλοκόπησε.

Νέους μπελάδες με τον νόμο αντιμετωπίζει ο Ρούμπεν Σεμέδο! Σύμφωνα με πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ, ο Πορτογάλος αμυντικός συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό.

Όπως αναφέρει ο «enikos», το βράδυ της Δευτέρας η 28χρονη συμπατριώτισσά του τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και είπε ότι ο Σεμέδο της επιτέθηκε, έπειτα από καβγά που προηγήθηκε.

Συγκεκριμένα, η 28χρονη φέρεται να υποστήριξε στις Αρχές ότι ο Σεμέδο την χτύπησε στην κλείδα, της προκάλεσε αμυχές, ενώ την κλείδωσε έξω από το σπίτι όπου διαμένουν στη Γλυφάδα και δεν την άφηνε να μπει μέσα.

Κατά τις ίδιες πηγές, η γυναίκα οδηγήθηκε στο ΑΤ Αλίμου από αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο και προχώρησε σε σχετική καταγγελία στην υπηρεσία Ενδοοικογενειακής Βίας.

Παρόλο λοιπόν που πληροφορίες θέλουν την ίδια ν’ ανασκεύασε στη συνέχεια, είχαν κινηθεί ήδη οι διαδικασίες για τη σύλληψη του Σεμέδο, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει