Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Τσάβι στη Μπαρτσελόνα! «Επιστρέφω σπίτι, η Ιστορία συνεχίζεται»

Το «χρονικό ενός προαναγγελθέντος γάμου», ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωϊνές ώρες του Σαββάτου, καθώς η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, ανακοίνωσε την πρόσληψη του Τσάβι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Ισπανός προπονητής κι ένας από τους κορυφαίους μέσους όλων των εποχών, επέστρεψε στην ομάδα με την οποία συνέδεσε άρρηκτα το όνομα του, καθώς η Αλ Σαντ εισπέπραξε το ποσό που προβλεπόταν στην σχετική ρήτρα του συμβολαίου, που είχε με τον Τσάβι.

«Ηλθε η ώρα να γυρίσεις σπίτι. Καλώς ήλθες, Τσάβι. Δεν ήταν αποχαιρετισμός, ήταν εις το επανιδείν», αναφέρεται στην σχετική ανάρτηση στο Twitter των «μπλαουγκράνα», που συνοδεύεται από ένα βίντεο με στιγμιότυπα από την αποχώρηση του νεαρού προπονητή από την Μπαρτσελόνα, το 2015.

Η παρουσίαση του Τσάβι, έχει προγραμματισθεί για την ερχόμενη Δευτέρα (08/11), ενώ το ντεμπούτο του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, θα γίνει στις 20 Νοεμβρίου στο παραδοσιακό ντέρμπι με την Εσπανιόλ.

Απευθυνόμενος στους φιλάθλους της αγαπημένης του ομάδας, ο νέος προπονητής των Καταλανών, έγραψε σε ανάρτηση του στο Instagram:

«Αγαπητοί Culers (σ.σ. το προσωνύμιο των φιλάθλων), επιστρέφω σπίτι. Επιστρέφω στο μέρος που με είδε να μεγαλώνω, επιστρέφω στον σύλλογο της ζωής μου. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια την συγκίνηση που νιώθω στην σκέψη να επιστρέψω, για να υπερασπισθώ αυτό το σήμα που έχω χαράξει στην καρδιά μου, να νιώθω το Camp Nou να δονείται από μέσα και να ακούω τις επευφημίες αυτού του κοινού. Ξέρω ότι έρχομαι σε μια δύσκολη στιγμή, αλλά αντιμετωπίζω αυτήν την πρόκληση με τις μεγαλύτερες ψευδαισθήσεις. Θα εργασθώ και θα παλέψω ως ένας άνθρωπος για να πετύχουμε την θέση που μας αξίζει μαζί. Ευχαριστώ την Μπαρτσελόνα που με εμπιστεύτηκε ξανά και όλους τους φιλάθλους που πίστεψαν ότι έπρεπε να αναλάβω αυτόν τον σημαντικό ρόλο. Η ιστορία συνεχίζεται»…

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει