Ενημέρωση με ένα κλικ

Συγκλόνισε (ξανά) ο Θοδωρής Ιακωβίδης: “Το μόνο που θέλω είναι να υπάρχουν τα στοιχειώδη για όλους τους Έλληνες αθλητές”

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως δέχτηκε και επικρίσεις για το on camera ξέσπασμά του στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show”. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το πανελλήνιο ήρθε αντιμέτωπο με μία ειλικρινή στιγμή, στην οποία ο Έλληνας αρσιβαρίστας ξέσπασε on camera μετά τον τελευταίο του αγώνα. Ο Θοδωρής μίλησε ανοιχτά για το περιστατικό, αποκαλύπτοντας πως κάποιοι είχαν διάφορα να σχολιάσουν.

Αρχικά, για την γενικότερη εικόνα του ελληνικού αθλητισμού δήλωσε: “Δεν εθελοτυφλούμε, ζούμε σε μία χώρα που περνάει δύσκολα. Το μόνο που θέλω είναι να υπάρχουν τα στοιχειώδη για όλους τους Έλληνες αθλητές”.

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια, ο Θοδωρής Ιακωβίδης παραδέχτηκε: “Το άκουσα ότι κλάφτηκα. Άκουσα διάφορα, μιζέρια, επαιτεία, από αθλητικούς παράγοντες. Τα λόγια έχουν βαρύτητα ανάλογα από ποιον προέρχονται. Δεν με ακουμπάνε αυτά, έχω δει πολύ χειρότερα στην αθλητική μου πορεία”.

Επίσης για το πως οδηγήθηκε στο να εκφράσει ανοιχτά όλα όσα ένιωθε, ο αρσιβαρίστας είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος πριν συναντήσει τους δημοσιογράφους. “Άρχιζα να δακρύζω από τη στιγμή που ολοκλήρωσα την προσπάθειά μου, όταν φίλησα το πλατό. Όταν συνειδητοποίησα πως ήταν η τελευταία μου προσπάθεια, δεν κρατήθηκα” στήριξε χαρακτηριστικά.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει