Ενημέρωση με ένα κλικ

Παναθηναϊκός: Απαντάει ο Καμπετσής στην πρόταση ανανέωσης

Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (29/1) αναμένεται η απάντηση του Αργύρη Καμπετσή στον Παναθηναϊκό και στον Πιέρ Ντρεοσί όσον αφορά την πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του που κατατέθηκε από το «τριφύλλι» «την περασμένη εβδομάδα.

Το «τρέχων» συμβόλαιο του 21χρονου επιθετικού ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και οι «πράσινοι» του είχαν προτείνει στις 31 Δεκεμβρίου επέκταση της συνεργασίας τους για ένα χρόνο (ήτοι έως τον Ιούνιο του 2022), με τις ίδιες απολαβές (100.000 ευρώ).

Εκείνη την περίοδο η πρόταση του «τριφυλλιού» έδειχνε περισσότερο «τυπική» κι έμοιαζε να έγινε περισσότερο για να διασφαλιστούν τα τροφεία εκπαίδευσης του ποδοσφαιριστή. Ο Καμπετσής, ωστόσο, κατάφερε μέσα στον Ιανουάριο όχι μόνο να πάρει ευκαιρίες, αλλά να γίνει πολύτιμο κομμάτι της «πράσινης» ενδεκάδας, σημειώνοντας τρία γκολ στα τελευταία τρία ματς του Παναθηναϊκού, ενώ παράλληλα είχε και μία ασίστ (προς τον Εμμανουηλίδη) στο ματς της 16ης αγωνιστικής με την ΑΕΛ.

Ο Λάζλο Μπόλονι ζήτησε να επεκταθεί πάση θυσία το συμβόλαιό του, ο Πιέρ Ντρεοσί κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή (22/1) νέα πρόταση για συνεργασία έως το καλοκαίρι του 2023 (διετής επέκταση), με αυξημένες απολαβές (140.000 ευρώ) και πλέον ήρθε η ώρα των αποφάσεων.

Ο Καμπετσής και η οικογένεια του θα έχουν σήμερα (Παρασκευή 29/1) συνάντηση με το ατζέντη του, όπου θα «ζυγίσουν» όλα τα δεδομένα που έχουν στα χέρια τους και θα πάρουν την ανάλογη απόφαση. Οι πιθανότητες πάντως, αυτή τη στιγμή, είναι υπέρ της παραμονής του στον Παναθηναϊκό έως το 2023, παρά του όποιους ενδοιασμούς είχε ο νεαρός άσος στην αρχή, δεδομένου ότι για μεγάλο διάστημα είχε μπει στον «πάγο» και το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στην έξοδό του από το «τριφύλλι».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει