Ενημέρωση με ένα κλικ

Βόλος: Μοιρασιά και… προβληματισμό με τη Λαμία

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας του Πανθεσσαλικού Σταδίου μεταξύ του Βόλου και της Λαμίας στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 51΄ με τον Δουβίκα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο αμέσως επόμενο λεπτό (52)΄ με τον Ντέλετιτς, ο οποίος στο 68΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Βόλος, που στο ματς του πρώτου γύρου επικράτησε 2-1, είχε στο ξεκίνημα την κατοχή της μπάλας, αλλά η φιλοξενούμενη ομάδα, ουραγός στην κατάταξη με μόλις 5 βαθμούς, δημιούργησε την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα. Στο 14΄ ο Ρόμανιτς βγήκε μόνος του απέναντι στον Κλέιμαν αλλά ο τερματοφύλακας του Βόλου κατάφερε να σταματήσει την μπάλα και να αποσοβήσει το γκολ.

Η ομάδα της Φθιώτιδας έφθασε για δεύτερη φορά κοντά στο γκολ στο 21΄, όταν το σουτ του Αραμπούλι από κοντά βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι, που προέρχονταν από δύο συνεχόμενες ήττες και ήθελαν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, απάντησαν στο 29′ με καλό σουτ του Σάντσες το οποίο μπλόκαρε ο Επασί.

Όμως οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τις αμυντικές αδυναμίες του αντιπάλου τους  και συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες. Έτσι, στο 32΄ σουτ του Τζανδάρη μπλόκαρε ο Κλέιμαν, ενώ στο 33΄ ο Αραμπούλι μέσα από την περιοχή έκανε το πλασέ άουτ. Καλύτερη η Λαμία στο πρώτο 45λετο που δεν κατάφερε όμως να σκοράρει και να πάρει το προβάδισμα.

Ό,τι δεν πέτυχε η Λαμία το κατάφερε στην επανάληψη ο Βόλος, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο   51΄ με σουτ του Δουβίκα, έπειτα από κόρνερ που κέρδισε η ομάδα του από τα δεξιά. Άμεση όμως ήταν η απάντηση της Λαμίας στο επόμενο λεπτό (52΄), αφού σε μια αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων βγαίνουν στην κόντρα επίθεση τέσσερις με έναν και ο Ντέλετιτς σκοράρει για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Το σκηνικό έγειρε υπέρ του Βόλου στο 68΄ όταν η Λαμία έμεινε με δέκα παίκτες, όταν ο Ντέλετιτς αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Φεράρι. Στο 77΄ όμως, η Λαμία βγήκε στην επίθεση με τον Σκόνδρα ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Κλέιμαν, αλλά τον πρόλαβε ο Μήτογλου και έκανε την προβολή για να κόψει το σουτ του αρχηγού των φιλοξενούμενων.

Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία ήταν για τη Λαμία στο 90+2′, με τον Μπα να βγαίνει τετ α τετ με τον Κλέιμαν, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Οι συνθέσεις:

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Φεράρι, Μήτογλου, Σάντσες, Γκρίλο (34΄ Νίνης), Ριένστρα, Μπαριέντος (84΄ Κρητικός), Ρενάτο, Περέα (46΄ Ντεντάκης), Μπαρτόλο (67΄ Μαρτίνες), Δουβίκας.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (65΄ Μπιάρνασον), Τιρόνε (46΄ Καραμάνος), Ρόμανιτς (90΄ Προβυδάκης), Ντέλετιτς, Αραμπούλι (65΄ Μπα).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει