Ενημέρωση με ένα κλικ

«Βοήθεια στο Σπίτι»: Ανοίγουν σήμερα οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για 2.909 θέσεις

Καθορίστηκαν οι προθεσμίες για τη νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ με την οποία θα γίνουν 2.909 προσλήψεις τακτικού προσωπικού πανεπιστημιακής, τεχνολογικής, δευτεροβάθμιας και υποχρεωτικές εκπαίδευσης σε ΟΤΑ α’ βαθμού για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Σημειώνεται ότι όσοι εργάζονται ήδη στο πρόγραμμα έχουν προτεραιότητα πρόσληψης καθώς δικαιούνται επιπλέον μόρια ειδικής εμπειρίας (17 μόρια ανά μήνα και έως 84 μήνες αντί 7 ανά μήνα που προβλέπεται για την απλή εμπειρία).

Τα κριτήρια πρόσληψης

Στην Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση (ηλεκτρονική) πρέπει να αναγράφονται με προσοχή και σωστά οι κωδικοί των θέσεων, των τίτλων σπουδών, των πρόσθετων προσόντων και της εντοπιότητας, δεδομένου ότι η επεξεργασία της αίτησης γίνεται μηχανογραφικά. Για ορισμένες θέσεις και σε περίπτωση που δεν βρεθούν υποψήφιοι που κατέχουν τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα (ή τους κυρίους αποδεκτούς τίτλους σπουδών), οι κενές θέσεις θα καλυφθούν «επικουρικώς» από υποψηφίους με μειωμένα πρόσθετα προσόντα. Μεταξύ ισοβαθμούντων υποψηφίων προηγείται ο υποψήφιος που έχει περισσότερες μονάδες στο πρώτο κριτήριο (τίτλος σπουδών) κ.ο.κ.

Διαβάστε περισσότερα στο dimosio.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει