Ενημέρωση με ένα κλικ

Επίδομα 800 ευρώ: Ποιοι είναι οι νέοι και τελευταίοι δικαιούχοι

Νέες κατηγορίες εργαζόμενων καλούνται να υποβάλλουν υπεύθυνες δηλώσεις από τις 7 ως τις 14 Μαϊου, για την καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού ύψους 800 ευρώ.

Συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου των οποίων οι συμβάσεις λύθηκαν πρόωρα λόγω της πανδημίας, εργαζόμενοι που βρήκαν δουλειά μέσω εταιρείας προσωρινής απασχόλησης, μισθωτοί που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας και παράλληλα εργάζονται σε άλλο εργοδότη που τους έχει θέσει σε αναστολή, είναι μερικές από τις ειδικές κατηγορίες που μέχρι σήμερα δεν μπορούσαν να λάβουν την αποζημίωση.

Με εγκύκλιό του το υπουργείο Εργασίας έρχεται να διορθώσει τις αδικίες, καλώντας όλους αυτούς τους νέους δικαιούχους να υποβάλλουν δηλώσεις στο supportemployees.services.gov.gr.

Επιχειρήσεις

Επιχειρήσεις-εργοδότες, οι οποίες προέβησαν σε αναδρομική τροποποίηση κύριου ενεργού ΚΑΔ, σύμφωνα με το άρθρο 2 της από 13.4.2020 ΠΝΠ (Α’84) και προκειμένου αυτές και οι εργαζόμενοί τους να τύχουν των ευεργετημάτων των οικονομικών μέτρων στήριξης για το μήνα Απρίλιο 2020, μπορούν να προβούν:

Διαβάστε περισσότερα στο dimosio.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει