Ενημέρωση με ένα κλικ

OPINION POLL: Παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας για το Ασφαλιστικό

Αύριο, Τετάρτη 11 Μαρτίου, παρουσιάζονται σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, στις 11.30, τα αποτελέσματα της πρώτης έρευνας για το Ασφαλιστικό που πραγματοποίησε η εταιρεία «OPINION POLL».

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα παρουσιάσει ο Υπεύθυνος Ερευνών της «OPINION POLL» κ. Ζαχαρίας Ζούπης και θα σχολιάσουν ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Καθηγητής Οικονομικών και πρώην Υπουργός κ. Τάσος Γιαννίτσης και ο δικηγόρος και πρώην Υπουργός κ. Λουκάς Αποστολίδης.

Αρχικά είχε προγραμματιστεί να δημοσιοποιηθούν τα αποτελέσματα στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Λουκά Αποστολίδη «Κράτος Δικαίου – Ασφαλιστική Μεταρρύθμιση και το Δίκαιο της Ανάγκης».

Όμως λόγω των τελευταίων εξελίξεων με την εξάπλωση του κορονοϊού, η ειδική παρουσίαση ακυρώθηκε και τα αποτελέσματα της έρευνας θα δοθούν στη δημοσιότητα μέσω της Συνέντευξης Τύπου.

Σημαντική σημείωση

Πρόκειται για κλειστή εκδήλωση στην οποία θα παρευρεθούν μόνον οι ομιλητές και οι εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης, ενώ έχουν ληφθεί από τον Φορέα όλα τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης (απολύμανση όλων των χώρων, τοποθέτηση συσκευών με αντισηπτικό διάλυμα, κλπ), ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει