Ενημέρωση με ένα κλικ

Σιωμόπουλος: “Σοκαρίστηκα με την φυγή του”

“Όταν “έφυγε” αισθάνθηκα ότι έφυγε ένα δικό μου κομμάτι. Υπήρξε ένας εξαίρετος δημοσιογράφος, από τους πρωτοπόρους στο οικονομικό ρεπορτάζ” ανέφερε ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

Στο 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα παραχώρησε συνέντευξη ο Ντίνος Σιωμόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το πολυτιμότερο δώρο που του έφερε το 2020 αλλά και την απώλεια που τον σημάδεψε.

Το 2020 σου χάρισε το ομορφότερο δώρο της ζωής σου, αφού έγινες πατέρας για πρώτη φορά.

Όντως. Το 2020, παρότι επώδυνο, με ό,τι επέφερε στην ανθρωπότητα, στο δικό μου μυαλό θα μείνει χαραγμένο για το τεράστιο δώρο του. Την Πέμπτη, 13 Αυγούστου, στις 2.45 το πρωί, όταν η γυναίκα μου έφερε στον κόσμο το παιδί μας, ένιωσα σαν να ξαναγεννήθηκα. Αυτή τη μοναδική κι ανεπανάληπτη στιγμή δεν θα την άλλαζα με καμία επιτυχία στον κόσμο. Δεν μπαίνει στη ζυγαριά.

Ο γιος σου Ιωάννης, όπως πρόκειται να βαπτιστεί, θα πάρει το όνομα του πατέρα σου, ο οποίος «έφυγε» πριν από μερικά χρόνια από τη ζωή. Σου λείπει;

Για κάθε παιδί θεωρώ ότι ο πατέρας του είναι το στήριγμά του. Όταν «έφυγε» αισθάνθηκα ότι έφυγε ένα δικό μου κομμάτι. Υπήρξε ένας εξαίρετος δημοσιογράφους, από τους πρωτοπόρους στο οικονομικό ρεπορτάζ. Εξαιτίας του ακολούθησα αυτό το επάγγελμα.

Μου μεταλαμπάδευσε το μικρόβιο της δημοσιογραφίας. Πάνω και πέρα απ’ όλα όμως ήταν φίλος μου. Σοκαρίστηκα με τη φυγή του. Πέθανε στα χέρια μου. Δεν υπάρχει μέρα που να περνά χωρίς να τον σκέφτομαι.

ΠΗΓΗ: zappit.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει