Ενημέρωση με ένα κλικ

Λιμενικό: Κατάσχεση 255 κιλών χασίς στη Θεσσαλονίκη

Στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης κατέσχεσαν 255 κιλά χασίς στη Θεσσαλονίκη.

Πιο αναλυτικά, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών – ανάλυσης δεδομένων της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, σε έλεγχο που διενεργήθηκε με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. «Μπόμπερ», σε ενοικιαζόμενη από 34χρονο γεωργική αποθήκη, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 21 πλαστικές αεροστεγείς συσκευασίες με χασίς συνολικού μικτού βάρους 17 κιλών και 139 γραμμαρίων.

Στη συνέχεια, μετά από υπόδειξη του 34χρονου, διενεργήθηκε έλεγχος σε υπόγειο αποθηκευτικό χώρο πολυκατοικίας σε άλλη περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-20 μεγάλοι σάκοι με χασίς βάρους 209 κιλών και 800 γραμμαρίων

-χαρτοκιβώτιο με 15 κιλά χασίς

-10 γυάλινα βάζα με 13 κιλά και 135 γραμμάρια χασίς

-δύο ανεμιστήρες δαπέδου, ανακλαστήρας φωτός, 20 μ. σχοινί και ζυγαριά ακριβείας, ως μέσα μεταποίησης/επεξεργασίας και τυποποίησης χασίς.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει