Ενημέρωση με ένα κλικ

Πρωτοχρονιά με ελέγχους από την ΕΛ.ΑΣ και μπλόκα στους δρόμους

Με μπλόκα στους δρόμους και πολύ αυστηρούς ελέγχους από την Αστυνομία, αναμένεται να υποδεχθούμε το 2021.

Οι έλεγχοι για τυχόν μαζώξεις λόγω ρεβεγιόν, πάρτι και λοιπών συναθροίσεων που συνηθίζονται αυτή την ημέρα, θα είναι έντονοι σε όλη την επικράτεια, με σκοπό την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Όπως και τα Χριστούγεννα, έτσι και το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, και ανήμερα, οι πολίτες θα πρέπει να στείλουν SMS στο 13033 με τον κωδικό 6 ή να έχουν την αντίστοιχη βεβαίωση κίνησης.

Επίσης, τα άτομα στο οικογενειακό τραπέζι δεν πρέπει να είναι πάνω από εννέα.

Επιπλέον, θα είναι σε ισχύ η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 22:00 έως τις 05:00.

Μήνυμα Χρυσοχοΐδη

“Δέκα το βράδυ δεν θα κυκλοφορεί κανείς στους δρόμους. Δέκα το βράδυ η πόλη πρέπει να είναι νεκρή για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε ότι οι επόμενες μέρες θα είναι μέρες που θα μπορούμε να μην πάρουμε και άλλα μέτρα ούτως ώστε να κλείσουμε την ζωή των ανθρώπων” ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ, το βράδυ της Τετάρτης.

“Αν σε 15 ημέρες λόγω κακών συμπεριφορών έχουμε αυξήσει τα κρούσματα τότε δεν θα κάνουμε εμβόλια, θα κλαίμε έξω από τις ΜΕΘ”, σημείωσε στη συνέχεια.

Τέλος, για τα τυχόν πάρτυ, ο υπουργός τόνισε ότι “αν υπάρχει πληροφορία ότι υπάρχει ένα πάρτι η αστυνομία δικαιούται, συνοδεία εισαγγελέα, να επέμβει”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει