Ενημέρωση με ένα κλικ

Το “φρένο” Μητσοτάκη σε κυβερνητικούς και οι φωνές στο Μαξίμου

Ποιος είδε ή μάλλον άκουσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και δεν φοβήθηκε!
Ο Πρωθυπουργός σύμφωνα με πληροφορίες φάνηκε να ενοχλείται ιδιαίτερα από την στάση πρωτοκλασάτων στελεχών της Κυβέρνησης και αυτό το διαπίστωσαν όσοι “ατύπως” είχαν “στήσει αυτί” στο Μαξίμου.
Οι “κακές γλώσσες” αναφέρουν πως ο Κ.Μητσοτάκης φώναξε σε μεγάλη ένταση, γεγονός που σπάνια συμβαίνει για όσος γνωρίζουν πράγματα  και καταστάσεις στη Πειραιώς.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Μπορεί το κεντρικό μήνυμα της Κυβέρνησης να ήταν ο συμβολικός εμβολιασμός να γίνει με πρώτα τα πολιτικά στελέχη, όμως φαίνεται ότι κάποιοι υπουργοί όχι μόνο δεν “άκουσαν” τις συμβουλές του Μαξίμου, αλλά φάνηκε να βάζουν μπροστά το κομματικό και όχι το εθνικό συμφέρον μιας και οι selfie με τους εμβολιασμούς τους κατέκλυσαν τα social media.

Κατά κοινή ομολογία ο Πρωθυπουργός είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που σε αρκετές συζητήσεις θα παραμείνει σιωπηλός και θα ακούσει όλες τις πλευρές. Βέβαια, ως γνήσιος Μητσοτάκης δεν μπορεί παρά να μην επεμβαίνει όταν κρίνει ότι η κατάσταση των πραγμάτων τείνει να ξεφύγει.

Υπό αυτό το πρίσμα πριν από λίγες ώρες, έδωσε το “πράσινο” φως για να μειωθεί η λίστα των κυβερνητικών που θα μπορούν να κάνουν πρώτοι το εμβόλιο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των δημοσιογράφων από την αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη, μέσω παρέμβασης  στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και στην εκπομπή Μπρά ντε Φέρ, η λίστα με τους κυβερνητικούς που είχαν πάρει σειρά για το εμβόλιο μειώνεται αισθητά.

Παρόλο που η λίστα προέβλεπε τον εμβολιασμό 128 περίπου ατόμων, ο ΠΘ έβαλε “φρένο” στην προτεραιότητα των κυβερνητικών με την λίστα να σταματάει στους 66 που έχουν κάνει ήδη το εμβόλιο.

Έτσι, ανοίγει ο δρόμος για να “τρέξει” ακόμη πιο γρήγορα η λίστα των εμβολιασμών ατόμων τρίτης ηλικίας, ευπαθών ομάδων και φυσικά του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στις επάλξεις της μάχης ενάντια στον κορονοϊό.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει